Ajándék anyának

Már egy hete csak a mamára
gondolok mindíg, meg-megállva.
Nyikorgó kosárral ölében,
ment a padlásra, ment serényen.
Én még őszinte ember voltam,
ordítottam, toporzékoltam.
Hagyja a dagadt ruhát másra.
Engem vigyen föl a padlásra.

Csak ment és teregetett némán,
nem szidott, nem is nézett énrám
s a ruhák fényesen, suhogva,
keringtek, szálltak a magosba.

Nem nyafognék, de most már késő,
most látom, milyen óriás ő -
szürke haja lebben az égen,
kékítőt old az ég vizében.
(József Attila: Mama)

József Attila híres verse is megmutatja micsoda szeretet az, amit egy gyermek kap édesanyjától. Ez az a szeretet, ami aztán egy egész életen át összeköt bennünket Vele. Ezt az önfeláldozó szeretetet soha nem felejtjük el. 


Ahogy József Attila is leírja, kicsiként nem egészen értjük még meg ennek a súlyát, akkor sokszor vagyunk követelőzőek, kisajátítóak. Az idők során, ahogy felnőtté válunk értjük meg ennek a szeretetnek a dinamikáját. 


Ha mi is apukák és anyukák leszünk, akkor még inkább világossá válik számunkra, hogy milyen nehéz, de egyben boldogságos is szülőnek lenni. Mennyi lemondással jár. Mennyi türelem szükséges hozzá. Mennyire meg kell tanulnunk uralkodni saját magunkon ahhoz, hogy boldog és elégedett gyermekeket neveljünk fel. Felnőttként értjük meg, hogy édesanyánknak mennyire hálásak lehetünk és ezt nagyon sok formában kifejezhetjük. A szeretet megnyilvánulásának egyik formája, ha valamivel kedveskedünk a szeretett lénynek, jelen esetben az édesanyánknak. 


Az ajándékozás ősi szokás. Nem feltétlenül abban nyilvánul meg, hogy méreg drága holmikat vásárolunk. Gondoljuk végig, hogy pl. az ókorban ajándékként a győztes olimpikonok olíva ágból készült koszorút kaptak és egy serleg olívaolajat. Ezek az ajándékok is szimbolikával bírtak, hiszen az oliva a görög kultúrában nagy becsben volt tartva, mitológiájukban is megjelenik. Olyannyira kultikus növény, hogy a mai, a hagyományokat ápoló, olívaolajat előállító üzemek még mindig az ókori poliszok eljárásával préselik az olajat. Ez egy jó példa arra, hogy az ajándékozásnak szimbolikus jelentése van. 


Édesanyánknak adható ajándékok közül a saját magunk által készített ajándékok a legkevesebbet. Minden édesanya örül annak, ha gyermeke lelke is benne van az általa adott ajándékban. Ezért bátorkodjuk ajánlani a képek ajándékozását. Gondold el, hogy a saját elképzelésed, saját magad által készített kép lesz az ajándékod, mi csak a technikai segítséget adjuk hozzá, hogy legyen egy csodálatos vászonképed :)


Milyen vászonképeket tudsz elkészíttetni velünk a saját fotóidból? Ehhez jó ötleteket tudunk adni a technikai segítség mellett. 


Szöveges vászonkép


Nagyon szép ajándék, ha a saját fotódat egy általad választott szöveggel nyomtattatod ki velünk. A szöveg ne legyen túl hosszú, de legyen benne sok érzelem. Választhatsz akár idézetet is. A fotó készülhet rólatok vagy csak édesanyádról, de lehet egy gyönyörűen beállított csokorról készített csendélet is.

 

Szöveges Szív vászonkép <3


A képedet egy szív alakban helyezzük el és körbe futtatjuk a szöveggel, amit választottál. Igazán remek választás, szép ajándék lehet ez édesanyádnak, akár  Anyák Napjára, akár a születésnapjára, Karácsonyra vagy csak éppen azért, mert eszedbe jutott, hogy mennyire szereted és meg akarod lepni egy gyönyörű általad készített fotóval, amit mi ilyen módon kivitelezünk :)



LED világítással ellátott vászonképek


Ha a szöveges Szív vászonképet még tovább fokoznád, akkor ajánljuk figyelmedbe a LED világításos vászonképet :) Az biztos, hogy nem mindennapi ajándékot fogsz átadni édesanyádnak :)


Hatszög vászonkép


Ha több fotót is szeretnél átadni anyukádnak, amit egymás mellé illesztve is kitehet majd a falára, akkor ajánljuk figyelmedbe ezt a modern megoldást, a hatszög alakú vászonképet.


Klasszikus vászonkép


Ha édesanyád az egyszerűség híve, akkor válaszd ezt a termékünket! Ebben az esetben tényleg csak a fotód fog érvényesülni az ajándékodon :) Igazán csodás képet tudsz így átadni, különböző méretek közül választva!


Képzeld el az ajándékodat, fotózz, válassz szöveget és írj nekünk, hogy milyen terméket szeretnél! Várunk szeretettel, mert az anyák fontosak nekünk :)