Egy igazán különleges ajándék anyák napjára❤️

Egy igazán különleges ajándék anyák napjára
Szeretnéd idén valami igazán egyedivel meglepni édesanyád – ami utána minden nap szem előtt lesz? Így állítsd össze egyedi vászonképed!
Az anyák napja minden évben egy különleges ünnep, hiszen az édesanyánknak az életünket köszönhetjük. Azt, hogy 9 hónapig a szíve alatt hordott, majd órákig vajúdott velünk, álmatlan éjszakákat töltött mellettünk, amíg kicsik voltunk, majd hosszú évek óta töretlenül aggódik értünk, támogat, és végtelenül szeret minket. Ezt nem lehet elégszer megköszönni: a virágcsokor elhervad, a gyerekkori rajzaink lassan a fiók mélyére kerülnek, az ölelések, és hatalmas puszik pedig elillannak.
De mit szólnál ahhoz, ha minden egyes nap megköszönhetnéd édesanyádnak mindazt, amit tett érted? Mit szólnál hozzá, ha minden reggel, amikor felkel, te jutnál eszébe, és az, hogy mennyire hálás vagy neki mindezért?
Egy különleges vászonképpel pont ezt érheted el: ott lehetsz vele állandóan, és biztosíthatod szeretetedről, akkor is, ha fizikailag éppen nem lehetsz mellette.
Hogyan állítsd össze a különleges, anyák napi ajándékot?
Többféle vászonképből is választhatsz, minden apró része a te ízlésedre van bízva, mi csupán ötleteket adunk. Az biztos, hogy bármelyikre is esik a választásod, kiváló minőséget kapsz: 100% pamut, vagy poliészter vászonra nyomtatjuk a lehető legmodernebb eljárással, időtálló és UV-álló kivitelben, így évek múltán is ugyanolyan, gyönyörű színei lesznek. Ez az ajándék valóban örökké tart!
Örökíts meg egy közös emléket!
Ez lehet egy családi nyaralás, egy elkapott anya-gyermek pillanat, vagy akár az első közös képetek, amikor édesanyád hazavitt a kórházból. A formátuma rajtad múlik: álló vagy fekvő képet is kérhetsz, bármilyen méretben. Sőt, ha igazán különlegeset szeretnél, ami kilóg a sorból, akkor a hatszög vászonképet ajánljuk! Ha pedig valami grandiózusat, mert úgy érzed, hogy a szereteted nem lehet keretek közé szorítani, akkor válassz több részes vászonképet, ami egy egész falon hirdeti majd a köztetek lévő, különleges kapcsolatot.
A különleges nyomtatási technológiának köszönhetően akár egy mobilos képet is ki tudunk nyomtatni neked a vászonra, nem csak a professzionális, méregdrága fényképezőkkel készült fotókból lehet csodaszép vászonképed.
Mondd el szavakkal, mennyire szereted!
Az angyalok - úgy érzem - odafenn,
Ha suttognak szerelmesen, puhán,
A lángoló igék közt sohasem
Lelnek oly ájtatosat, mint "Anyám".
Edgar Allan Poe
Egy kép többet ér ezer szónál, de néha a szavakra is szükség van. Gyűjts össze azokat a kifejezéseket, ami eszedbe jut a kapcsolatotokról, vagy válassz egy gyönyörű idézetet. Az is kedves gesztus lehet, ha utánanézel az „anya“ szónak különböző nyelveken, és ezt írod a képre. Mit szólnál például ahhoz, ha olyan országok nyelvein szólítanád meg, ahol közösen jártatok a családi nyaralások során?
Válassz mellé egy közös fotót, és küldd el a szöveggel együtt nekünk, 3-5 munkanapon belül pedig elküldjük a különleges, LED-es vászonképet, ami nem csupán egy kedves ajándék, de egy örökre szóló, hangulatos lakásdekoráció is lesz édesanyádnak.
„Az embernek lehet több felesége, több gyereke, több barátja is: de anyja csak egyetlenegy lehet, azt az egyet hát gyöngéden kell szeretnie, ameddig csak lehet.”
Arthur Conan Doyle