3 stílusgazdag dekorációs TIPP otthonodba

Megszépítenéd otthonodat de nem tudod hogyan vágj bele? Összegyűjtöttünk 3 egyszerű és könnyen kivitelezhető dekorációs tippet, mellyel hangulatosabbá varázsolhatod a szürke lakásodat.

  1. Az egyik leghangulatosabb dekoráció amit választhatsz otthonodba, a klasszikus vászonkép. Biztosan neked is van a családoddal egy-egy feledhetetlen emléked, amit fényképen megörökítettek. Ezek a képek kiválóan alkalmasak arra, hogy a szürke egyszerű falat feldobják. Nem mellesleg bármikor ránézel majd, biztosan eszedbe jutnak a Boldog pillanatok.
          
 
  1. Ha már unod a klasszikus családi fényképedet, dekoráld otthonodat más témájú vászonképekkel, lehet az álmaid városa vagy egy ikonikus helyszín, ahova mindenképpen szeretnél eljutni egyszer. Nem is gondolnád, hogy mennyire szép vászonképeket lehet készíteni egy-egy naplementéről vagy a város fényeiről. Nézz körül galériánkban!
         
 
  1. Ha valami igazán extrém dekorációt szeretnél, válaszd a több részes vászonképeket. Ezek a vászonképek egyetlen egy képnek a szét darabolásával keltik új életre otthonodat. A több részes vászonképeket nagyobb felületű falakra ajánljuk, hiszen általában 3-4 de akár 5 részből is állhatnak.