4 fantasztikus ajándék TIPP téli Esküvőre

Bármennyire is hihetetlen, de egyre több pár dönt a téli esküvő mellett az utóbbi években. Nem csoda, hiszen a havas táj igazán varázslatossá tudja tenni a Nagy Nap hangulatát. Összegyűjtöttünk 4 olyan ajándék tippet, melyek kifejezetten téli esküvőkre ajánlottak.

 

  1. Friss házasok zokni 

Ki ne vágyna télen egy jó forró fürdőre, meleg teára egy hideg estén? Pláne egy téli esküvő után. Amennyiben az ifjú pár a téli esküvő mellett dönt, a hideg időjárás miatt biztosan várják majd a meleg bekuckózást. Lepd meg őket egy Friss házasoknak szóló hangulatos zoknival, amiben elsőként pihenhetnek majd, mint Férj és Feleség.

 

  1. LED világítással ellátott SZÍV alakú vászonkép

Nincs gyönyörűbb látvány a Boldog Szerelmes párnál. Lepd meg a leendő házaspárt egy LED világítással ellátott Szerelmes vászonképpel esküvőjük alkalmából. A LED-es fények hangulatosabbá varázsolják majd az ifjú pár otthonát. +tipp: a jegyes fotózáson készült képek tökéletesek erre a célra!

 

  1. Téli wellness faházban

Manapság egyre népszerűbbek a varázslatos téli hangulatú faházak. Egyre több pár tölt el egy-egy hétvégét ezeken különleges helyeken, távol a civilizációtól, ahol csak egymásra koncentrálhatnak. Lepd meg őket egy ilyen csodálatos wellness hétvégi programmal.

 

  

  1. Téli hajókázás a Balatonon 

Élményt ajándékozni a legnagyobb befektetés! A Balatoni programok legalább annyira gyönyörűek télen, mint nyáron vagy kora tavasszal. Amennyiben téli esküvőre kerül a sor, ajándékozz Balatoni hajókázást az ifjú párnak.  A Balaton csodálatos színei, a elragadó havas táj biztosan elkápráztatja majd a friss házaspárt.

Sok sikert kívánunk a legszebb ajándék megtalálásához! DE soha ne felejtsd el nem az ajándék értéke a fontos, hanem, hogy szeretettel és figyelemmel adjuk!

A Masterpiece Csapata