5 ajándéktipp Esküvőre

Nyakunkon az esküvői szezon amikor is egyre több pár mondja ki a boldogító „IGEN”-t a család- barátok, ismerősök előtt. Mindannyian szeretnénk erre bizonyos Nagy Napra valami különleges nászajándékkal meglepni a leendő szerelmeseket, ezért hoztunk most Nektek pár egyszerűen kivitelezhető ajándék ötletet, aminek biztosan örülnének és még a pénztárcátok sem bánja majd :)

1.    Nem véletlenül került 2020-ban a szerelmes szöveges vászonképünk az első  helyre a legkedveltebb esküvői ajándékok listáján, hiszen rengetegen szeretik  ezt a különleges szívhez szóló képünket. A vászonra nyomtatott képen szív alakban a szerelemhez és összetartozáshoz kapcsolódó szavak jelennek meg középen pedig a pár esküvői fényképe. Ezzel biztosan nem lőhetsz mellé :)

  2.  A szöveges szív alakú vászonképünket LED-es világítással is kérheted, ami szintén nagy slágere az idei esküvői szezonnak. A képet egy egyedi kézzel felhelyezett LED szalag veszi körbe szív alakban ami bármikor ki- és    bekapcsolható. Ez a kép annyira egyedi és különleges, hogy Magyarországon csak nálunk kapható. 


   3.   Ha valami igazán exkluzív ajándékot keresel akkor a hatszög alakú vászonképet Neked találták ki. Ennél a képnél fontos, hogy jól kihasználható képet találjunk. Javasoljuk, hogy vedd fel munkatársunkkal a kapcsolatot az info@masterpiece.hu címen akik küldenek Neked ingyenes látványtervet :)

  4.    Akik szeretik az egyszerű letisztultabb formákat azoknak az egyszer hagyományos vászonképet ajánljuk. Ezek a képek egy 2 cm-es vakrámára vannak felfeszítve így 3D hatást keltenek a falon. Bármilyen képet is                         készíttetsz a párnak, érdemes előtte leegyeztetni a fotóssal és kollégáinkkal, hogy biztosan jó minőségű legyen.

  5.   Ha nem bízol annyira magadban, ajándékozhatsz egy levásárolható ajándék kártyát is amit egy évig felhasználhatnak a Masterpiece Vászonkép Stúdióban az újdonsült házasok. Így biztos lehetsz abban, hogy olyan képet választanak amit ők szeretnének.

   

  Ne feledd, bármivel is leped meg a szerelmeseket a legfontosabb mindig a szándék, szóval ne izguld túl, hiszen azért hívtak meg téged életük legszebb napjára, hogy jól érezd magad :)

   

  Sok szerencsét kívánunk!

  A Masterpiece Csapata