Mivel dekoráld otthonodat a pandémia idején? TOPP 3 tipp

Otthonunk dekorálása egy soha véget nem érő folyamat, hiszen mindig szeretjük az újabb és újabb trendeket megvalósítani a saját elképzelünk alapján.
A 2019-ben kirobbanó járvány azonban eléggé megnehezítette a „home dekor” szerelmeseinek lehetőségeit.
3 tippet hoztunk Nektek, amellyel könnyedén dekorálhatod otthonodat anélkül, hogy ki kellene mozdulnod a lakásból.
 
DEKORÁLJ RENDSZEREZVE
 

Nem is gondolnád, de egy alapos rendszerezés, rendrakás és takarítás után már teljesen másként fogod látni az otthonodat. Ezt minden dekorálás előtt javasoljuk, hiszen ezzel sok hely szabadulhat fel. Az újonnan felfedezett helyek pedig új inspirációt is jelenthetnek számodra. Most van időd rendszerezni, a régi felesleges dolgokat elajándékozni vagy kiszanálni. Sok online platformon tudsz a rendszerezéshez minőségi dobozokat, tárolókat beszerezni, ami illik is otthonod hangulatához.

 

DEKORÁLJ VÁSZONKÉPEKKEL

Ha megtörtént az alapos rendrakás akkor nyugodtan elkezdheted a kiegészítők keresését, amivel feldobhatod a nappalit, hálószobát vagy akár konyhát is. Javasoljuk a falak díszítését vászonképekkel. Weboldalunkon a klasszikus vászonképeket prémium minőségben nyomtatjuk teljesen új nyomtatóval gyári festékekkel, így biztosan tökéletes lesz a végeredmény. Egy családi fénykép vagy egy LED-es vászonkép harmóniával tölti meg a lakás minden szegletét.

Ezeket pár kattintással online megtudod rendelni, 1-2 napon belül pedig meg is érkezik hozzád és kezdheted is a végleges helyét keresni.

DEKORÁLJ MÉG TÖBB KIEGÉSZÍTŐKKEL

A lakást még több kiegészítővel igazán újszerűvé tudod varázsolni. Szerezz be új párnákat a kanapéra, új ágytakarót a hálószobába. A fürdőszobába új szőnyeget, a konyhába kis fűszertárolókat. Ha pedig egy teljesen Új tiszta illattal szeretnéd feldobni otthonodat, akkor lakásparfümöket ajánlunk neked. Ezek a parfümök csodálatos illattal töltik meg az egész házat, a kis üvegek pedig dekorációnak sem utolsók.