Rólunk

Hiszünk abban, hogy egy harmóniát sugárzó otthon a kiegészítőkön múlik. Ezek adják meg a hely különlegességét, melegségét, amik kellemes érzést keltenek Benned és a vendégeidben is. Ugyanakkor, hisszük azt is, hogy akkor a legotthonosabb a lakásod, ha a számodra Fontos Értékeket sikerül megmutatnod, akkor fogod élvezni az ott töltött perceket.

Ehhez szeretnénk egy professzionális megoldást ajánlani Neked, amellyel stílusosan díszítheted a nappalidat, az irodádat vagy akár a hálószobádat is.

Egyedi vászonképeink kiemelkednek a falból, különleges 3D hatást keltve, ami növeli a kép térhatását. A legmodernebb vízbázisú UV, latex, nyomtatóval és szublimációs technikával dolgozunk, így a lehető legszebb színt tudjuk adni a képnek. Ezáltal vászonképeinkkel bármilyen élményt az otthonodba varázsolunk, legyen az egy nyaralás, egy különleges helyszínen, egy-egy szeretteddel eltöltött perc vagy bármi ami számodra fontos.


Válasz egy kedvenc képedet, egy olyat ami Igazán Megdobogtatja a szívedet és tedd ki az otthonodba, hogy amikor ránézel egy picit újra ugyanazt a boldog pillanatot élhesd át.