5 szenzációs ajándékötlet névnapi köszöntésre

Hiába töröd a fejed, még nem jöttél rá mi lehetne az ideális meglepetés egy szeretted neve napja alkalmából? Segítünk!
Legyen szó egy szeretett családtagodról, a kedvesedről, vagy egy ezer éves barátról, ezek között az ötletes tippek között egészen biztosan találsz neked tetszőt!
1.  Kézzel készült kreatív ajándéktárgy
Lehet hogy nem vagy egy született ezermester, de kétségtelenül hatalmas meglepetést szerezhetsz azzal, ha az idődet áldozod egy igazán eredeti, kézműves ajándék elkészítésére. Szerencsére manapság elég csupán egy kicsikét böngészni a neten és DIY videók százai lesznek a segítségedre a fantáziadús feladat megvalósításában. Ha úgy érzed, hogy a kézügyességed kevés az ilyesmihez, nem kell nagy dolgokra gondolnod: egy különleges, házilag öntött díszgyertya, amin rajta van a neve, egy vidám és egyedi könyvjelző, vagy
egy kulcstartó, amin a kedvenc színei pompáznak mind-mind azt sugallják, hogy figyelsz rá, és örömet szeretnél okozni neki. A kézzel készített ajándék másik nagy előnye, hogy te is legalább akkora örömöt, élvezetet fogsz lelni az alkotás folyamatában mint az, akinek készíted!
2. Egy "Boldog névnapot" videó a család, barátok bevonásával
Semmibe nem kerül, mégis egy különlegesen szívhez szóló meglepetésben részesítheted például édesapádat, édesanyádat, vagy egy közeli barátodat. Ezzel megmutathatod neki, mennyien szeretik, mennyi ember számára fontos.
Egyszerűen kérd meg a közeli-távoli családtagokat, régi cimborákat, munkatársakat, akár a közértes nénit a szomszédos kisboltból, hogy telefonjaikkal küldjenek el neked egy kedves kis videóüzenet, amiben felköszöntik neve napja alkalmából. Miután a felvételeket összeszerkesztetted egy filmecskévé, nem marad más, mint lejátszani az ünnepeltnek a jeles napon – csak ne lepődj meg, ha meghatódik, és könny szökik a szemébe!
3. Időtálló névnapos szöveges vászonkép
Ez a legjobb választás, ha például a szerelmednek szeretnél egy nem mindennapi, maradandó ajándékot, amivel megmutathatod, mennyire szereted.
A Masterpiece Vászonkép Stúdió munkatársai a legmodernebb technikával és teljes hozzáértéssel alkotják meg a különleges alkalomra szánt, igazán romantikus vászonképet, ami a későbbiekben is hangulatos éke lesz lakásotoknak.
A www.masterpiece.hu oldalon válaszd ki a otthonotokhoz leginkább passzoló színt, méretet és természetesen a legkedveltebb közös képet rólatok, amire mindig szívesen pillantotok. A fotót szív alakban ölelik majd körbe a kedves szavak, így valahányszor rápillant, olyan, mintha a fülébe súgnád, mennyire fontos számodra. Kedvesed garantáltan el lesz ragadtatva! Az ajándéknak csak egy hátránya van: nehéz lesz überelned jövőre…
4. Nem akarsz tárgyakat adni? Ajándékozz élményt!
Mi is lehetne is szuperebb meglepetés egy régi jóbarátnak, mint egy olyan program, amit még sokáig nevetgélve fogtok emlegetni?
Szerencsére a pandémia okozta korlátozások már lazulni látszanak, így nincsen akadálya, hogy összeverbuváld a jól összeszokott társaságot egy tartalmas, és rendhagyó programra.
Számtalan lehetőség közül választhatsz városon belül és kívül, amivel minden kétséget kizáróan remek szórakozással fogtok eltölteni egy délutánt/estét.
Lehet ez egy kincskereső játék a szabadban, kocsmakvíz egy belvárosi pubban, geocaching, szabadulószoba, esetleg béreljetek kenut és evezzetek a Dunán, vagy teszteljetek egy új őrületet, mint például a baltadobálás!
Úgy lesz az igazi a meglepetés, ha az ünnepeltnek nem árulod el előre mit is terveltél ki névnapja alkalmából; csak menjetek el érte, és vigyétek el a programra!
5. Regeneráló, ellazító masszázs ajándékutalvány
Kiváló ötlet lehet például édesanyád részére, hiszen ő is mindig szeretettel gondoskodik a családról, még ha rengeteg kötelessége is van a mindennapokban. Igazán megérdemli, hogy kicsit kiszakadhasson a munka-háztartás-gyerekek-unokák körforgásából, és kapjon egy kis énidőt, hogy valóban kikapcsolódhasson! Egy relaxációs masszázsszalonban testet-lelket megújító élményben lehet része, kellemes környezetben lazulhat el, és az ünnepi díszborítékba csúsztatott, előre kiállított utalványt akkor használhatja fel, amikor csak neki tetszik. Megduplázhatod az örömöt, ha te is vele tartasz, így a profi masszázst követően egy spa medence megnyugtató vízében mártózva csacsoghattok hosszasan, igazi anya-gyerek napot tartva.
Van élet a virágon, csokikon, borokon túl; egy kis kreativitással igazán szuper ajándékokat találhatsz ki névnapra!