GY.I.K.-Megrendeléstől a Meglepetésig

Itt próbáljuk összefoglalni azokat a kérdéseket, amik felmerülhetnek a rendeléssel kapcsolatban. Ha bármi kétely maradt Benned, vagy van amire nem kaptál választ, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

Mit jelent a vászonkép?

A vászonkép egy egyedi eljárás során készített vászonra nyomtatott kép, amely vakrámára felfeszítve különleges 3D hatást kelt, ugyanis kiemelkedik a falból ezáltal bármilyen helység gyönyörű dekorációja lehet.

Hogyan készítitek a vászonképet?

Vászonképeinket 100% pamut vagy poliészter anyagból készült vászonra nyomtatjuk ki a lehető legmodernebb nyomtatási technikákat alkalmazva. Fontos, hogy a képeink minősége értéket szolgáljon, ezért kiemelkedő minőségű festékanyagból dolgozunk, így minden kép gyönyörű színt kap a nyomtatás során. A kinyomtatott képet kiváló európai viszonylatban a legmagasabb minőségű vakrámára feszítjük fel, amely akár egy egész életen át megfelelően tartja a képet a helyén.

Kinek érdemes vászonképet adni? Milyen alkalomra?

Ezt egyszerűen megtudjuk válaszolni! Szinte mindenkinek minden alkalomra. Azt gondoljuk, hogy az egyedileg elkészített vászonképek ideális ajándékok családoknak, barátoknak ismerősöknek. Leginkább azoknak ajánljuk, akik szeretnének valami igazán különleges értékkel bíró képet az otthonukba.

Kiről vagy miről érdemes vászonképet csináltatni?

Ha nem tudod, hogy milyen képet csináltass, vagy mi mutat igazán jól a falon, adunk néhány tippet:

Lényegében bármiről és bárkiről lehet szép képet készíteni! Ha ajándékba rendeled, akkor gondolj arra, hogy annak a személynek akinek készítetted a képet minek örülne a legjobban? Egy kép a gyerekekről, a családról, a kedvenc városról, nyaralásról, házi kedvencről vagy egy gyönyörű szerelmes pillanatról mind-mind szép emlékeket kelt az emberben. Olyan képet érdemes vászonképre tenni amire jó ránézni, aminek hatása melegséggel tölti el a szívedet. Kérjük próbálj figyelni, hogy a kép megfelelően világos legyen, lehetőleg napfényben készített képet válassz, a legszebb eredmény elérése érdekében!

Hogyan tudok rendelni tőletek?

Nagyon egyszerűen! Főoldalunkon találsz egy „Megrendelés” gombot ahol kiválaszthatod a számodra ideális kép méretét, majd a „Fálj kiválasztása” gombon keresztül tudod feltölteni a rendelni kívánt képet (ha szükséges levághatsz a képből az ikonok segítségével) végül a mentés gombra kattintva véglegesítheted a rendelésedet. A kosarad aktuális tartalmát a „Kosaram” menüpontban találod.

Honnan tudom milyen a megfelelő minőségű kép?

Ebben természetesen segítünk Neked. Annak érdekében, hogy a lehető legszebb minőséget tudjuk biztosítani megfelelő minőségű képre van szükség, ezért minden rendelést ellenőriznek a grafikus kollégáink, így ha bármi probléma merülne fel a kép minőségével kapcsolatban, tudni fogsz róla. Kérjük vedd figyelembe, hogy a vászonképen a színek minimálisan eltérhetnek a monitoron/telefonon megjelenő színektől. Grafikus kollégáink a képeket minőségellenőrézési céllal vizsgálják, azt figyelik, hogy az általad választott mérethez megfelelő-e a kép minősége. Egyéb módon csak külön kérés esetén nyúlnak hozzá a képhez, nem végeznek módosítást, így tudjuk tartani magunkat leginkább ahhoz, hogy a végeredmény a monitoron/telefonon megjelenő képhez a lehető legjobban hasonlítson. Próbáld meg minden esetben az eredeti képet elküldeni nekünk, ne közösségi portálokról letöltött verziót, és kerüld a filterek alkalmazását is, amik ronthatnak a minőségen. Maga a kép minősége egyébként legalább 800KB kell, hogy legyen (ezt egyszerűen tudod ellenőrizni a képre kattintva jobb gombbal a tulajdonságokon keresztül a kép mérete pontnál, 1MB=1024KB). Ez egy átlagos méretű képre vonatkozik, minél nagyobb képet rendelsz, annál nagyobb felbontású képre van szükség!

Telefonnal készített képből is lehet vászonképet készíteni?

Természetesen igen, a mai modern okostelefonokkal kiváló képminőséget lehet elérni, így bátran töltsd fel a kedvenc képedet. 

Mikorra érkezik meg a vászonkép ha még ma leadom a rendelésemet?

A rendelésed automatikusan bekerül a rendszerünkbe, ahol azonnal megkezdjük a kép feldolgozását, hogy minél hamarabb eljusson hozzád. Minden megrendelés után grafikus kollégáink ellenőrzik, hogy a kép minősége megfelelő-e a kiválasztott mérethez, majd megkezdjük a kép nyomtatását és vakrámázását, majd átadjuk futárszolgálatunknak, akik kiszállítják a rendelt terméket. A megrendeléstől számítva akár 48órán belül megkapod a vászonképet munkanapokon, amennyiben sürgős a rendelésed mindenképpen jelezd a megjegyzés rovatban. Az átlagos szállítási idő 3-5 munkanap. Hétvégi szállítás nincs, a kiszállítási időkbe a hétvégi napok nem számítanak bele. Kiemelt időszakokban ez változhat, amennyiben sürgős a rendelésed, kérjük érdeklődj a kapcsolatfelvételi lehetőségeink valamelyikén!

Hogyan tudok veletek kapcsolatba lépni?

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, keress minket bátran a info@masterpiece.hu címen vagy a +36305484648-as telefonszámot.