Lánykérés vászonképpel

Úgy érzed, eljött a nap, hogy feltedd kedvesednek azt a bizonyos kérdést és lánykérést tervezel Valentin-napra? Akkor ez a “kisokos” neked készült! 


Először is: gratulálunk a döntéshez! Ez egy igazán nagy lépés lesz, de az egyik legszebb közös emléketek, egy új út kezdete, amire együtt léptek. De ez ugye azzal kezdődik, hogy IGEN-t kell mondani a kedvesnek… 

Először is jó, ha nincs nagy kockázata annak, hogy nem-et mond. Ezt mindenképp mérlegeld és tervezd meg a lánykérést! (Ezzel azt is elkerülöd, hogy ne egy hirtelen “odabökött” ötlet legyen, amit lehet, hogy nem is gondolsz komolyan! Amit pedig végképp nem javaslunk, hogy egy vita után, békülésként tedd fel a nagy kérdést!)

Gondold át, hogy mennyire szeretitek a nyilvánosságot, te hogy állsz ehhez, illetve ő… Ha úgy gondolod, hogy mindketten kellően exhibicionisták, bevállalósak vagytok, elég vagányak ahhoz, hogy akár az utca embere is tanúja legyen a nagy döntésnek, akkor nyugodtan tervezz akár meglepi flashmobot is (keress rá videós megosztókon Bruno Mars  Marry you című számára és írd be, hogy “proposal” (lánykérés) és inpriálódj azokból! Mindenképp spékeld meg valami közös “titkos hozzávalóval”, amit akár csak a kedvesed ért és szervezd meg!

Ha viszont visszafogottabbak vagytok, nem szeretitek, ha néznek benneteket, célszerű inkább egy meghitt, nyugis helyet keresni, ahol nincs turista, járókelő, ahol szinte esélye sincs annak, hogy az önjelölt fotóriporterek hada megszálljon benneteket.

Mindkét esetben jó, ha gondoskodsz arról, hogy megörökítse valaki a kérdést - akár paparazzi-felvételen is -, hiszen ez szép emlék lesz számotokra a jövőben.

Készülj fel! Még ha nem is felsőkategóriás étterembe mentek, legyél eggyel csinosabb, mint úgy általában a hétköznapokon. Legyél egy picit udvariasabb, férfiasabb ezen a napon. Mégiscsak egy ünnepi alkalom lesz ez! Gyakorold a beszédet - akár tükör előtt is -, mit fogsz mondani, mi lesz az a gondolatsor, amelynek a végén megkéred, hogy legyen a feleséged.

A gyakorlás arra is jól jön, hogy határozottan beszélj! Ezzel azt is elkerülheted, hogy a hangod (nagyon) remegjen, hogy makogj és hogy keresd a szavakat. Persze még ezek mellett is lehet, hogy hibázni fogsz, de azért ez még a legjobbakkal is megesik. Ne félj a bakizástól! Ha elbotlik a nyelved, bájossá teszi az egész ceremóniát, sőt, ha ezen nevettek, még a feszültséget is oldjátok!

.. és hogy a lánykérésen készült fotókat hol is tároljátok? Díszítsék a nappalit egy vászonkép formájában! Mi segítünk ebben, bátran rendeld meg tőlünk a nagy nap emlékét!