Mivel lepik meg legtöbben párjukat Valentin napon? TOP 5 lista!🥰

Magyarországon tavaly 12 milliárd Ft-ot költöttek el a Valentin napon a Szerelmesek. A hivatalos felmérések szerint egyre tudatosabban készülnek a párok erre a napra. Sokan már hetekkel korábban kutatják az internetet, hogy mivel tehetnék Boldoggá Életük párját! Bemutatjuk Nektek azokat az ajándékipari szektorokat, amik az elmúlt években kiemelkedően jelen vannak a Valentin napi piac szereplői között.

 

5. Édesség

Ötödik helyen édesség ugyan továbbra is sikeres, de látszólag egyre többen szeretnének valami tartósabb, emlékezetesebb ajándékot erre a napra Szerelmüknek. Egyre népszerűbbek a gyönyörű kis macaronok, ha Neked is édesszájú a párod akkor ezzel nem lőhetsz mellé.

 

4. Vászonképek

 Negyedik helyre jöttek fel, alig 2 év leforgása alatt az óriási sikernek örvendő vászonképek. Ezek a képek saját fényképből készített 3D hatást keltő képek, amelyek bármilyen családi otthont feldobnak. Valentin napra pedig Valentin napi vászonkép dukál. Az évről évre népszerűbb vászonképek mellett rengeteg érvet tudunk felsorolni: megfizethető, tartós, gyors, kényelmes (nem kell otthonról kimozdulni) és még romantikus, különleges is. A Masterpiece Vászonkép Stúdiónál megtalálható szív alakú vászonkép csodálatos ajándék lehet a Szerelmeseknek! Keresd LED-es változatban a www.masterpiece.hu oldalon.

  

 

3. Ékszer

A minőségi gyönyörű ékszerekből még mindig óriási mennyiséget adnak el minden évben Valentin napon. Tömött sorok állnak az ékszer üzletek előtt ezen a napon, hiszen egy új nyaklánc, vagy egy karkötő mindig jól jön. Érdemes puhatolózni Bálint nap előtt a párodnál, hogy valójában minek is örülne. Ha kiderülne, hogy egy új ékszer csak egy lenne a sok közül és nem viselné, akkor javasoljuk nézz körül más szektorban.

 2. Virág

Második helyen a virág még mindig az egyik legnépszerűbb ajándék Valentin napon. Minden nő szereti! szokták mondani, azonban tévedés azt gondolni, hogy Valentin napon csak a nőket „kötelező” megajándékozni. A köztudatban még most is erősen szerepel ez a trend. Férfiak 10 ezrei indulnak el Valentin napon virágot választani Szerelmüknek, de Hölgyeim! Ne feledkezzetek el Ti sem meglepni a párotokat valami kis aprósággal. Viszont, ha Te tavaly is meg tavaly előtt is virággal lepted meg a párodat, javasoljuk nézz körül az azóta óriásira duzzadt Valentin napi piacon, hátha idén találsz valami újdonságot. :)

 

5. Élmény

A favorit Valentin napi ajándék 2020-ban egyértelműen az élmények voltak. Wellness hétvégék, vacsorák, mozik, közös főzőtanfolyamok, festő órák és még sorolhatnánk. A korona vírus miatt most valójában erre nincs lehetőség vagy csak nagyon korlátozottan. Amennyiben mindenképpen valami élményt szeretnél adni a párodnak érdemes körülnézni Magyarország legszebb helyein és ha csak egy rövid piknikre is de mindenképpen lepd meg Szerelmedet! Javasoljuk a kilátókat vagy a közeli tavakat! Vegyél egy üveg pezsgőt 2 pohárral és már is meg lesz a romantikus pillanat :)

 

A lényeg valójában nem az ajándék, nem az, hogy mit adsz és mennyiért hanem, hogy Szereted és gondolsz a Szerelmedre a Szerelmesek napján 🥰
  Válassz bármilyen meglepetést is azt kívánjuk, hogy legyen gyönyörű Boldog Valentin napotok!
Szeretettel:
A Masterpiece Csapata 🥰