TOP 5 Valentin napi program COVID idejére

A korona vírus járvány teljesen átalakította az elmúlt év ünnepeit. Lassan megtanulunk alkalmazkodni ehhez a helyzethez, hiszen a kijárási tilalomnak még mindig nincs vége. Nem lesz ez másként idén a Valentin napon sem.
Ennek eredményeként férfiak és nők ezrei törhetik a fejüket, hogy mivel is tudnák meglepni egymást.
Adunk most Neked pár tippet, ha még nincs ötleted a Szerelmesek Napjára.
 
1. Valentin napi wellness 
Ha Valentin nap, akkor romantika és ha romantika, akkor elsőként az otthoni wellness fürdőt ajánljuk programként. Szerezz be néhány olajat, fürdősót, arcpakolást, gyertyát és indulhat is a lazítás. +TIPP egy hordozható hangszórót is tegyél a fürdőszobába lassú halk zenével – ez segít majd megadni a hangulatot!
 
 
2. Tervezzetek fotó falat dekorációként 
Utazás híján most lehetőségünk van arra, hogy a korábbi nyaralásaink képeit alaposan átnézzük, kiválasszuk a számunkra legkedvesebbeket és ezekből a képekből alkossunk egy igazán elbűvölő fotó falat. Vegyétek elő a telefonotokat és válogassátok át kedvenc képeiteket. A képekből tervezzetek egy látványtervet, hogy melyik képet hova szeretnétek elhelyezni a falon és mekkora méretben. Rendeljétek meg ITT képeket a Masterpiece Vászonkép Stúdióból, akik prémium minőségű nyomtatóval dolgoznak extra gyors 48 órás kiszállítással. +TIPP ha Valentin napra szeretnéd meglepni a párodat kattints IDE, nézd meg Szerelmes vászonképeiket!
 
 
3. TÁRSASjátékozzatok
Ma már rengeteg társasjátékból lehet választani, amiket ketten is meglepően izgalmasan tudtok játszani. Vegyétek elő kedvenc jelenlegi, vagy akár gyerekkori társasjátékaitokat, kártyáitokat és élvezzétek a közös játszmákat. Van már sok olyan társas is, amiket direkt pároknak találtak ki, ezekkel sokkal jobban megismerhetitek egymás rejtett gondolatait.
 
 
4. Mozi este
 Ha a mozi hiányzik Nektek a legjobban a mindennapokból, tartsatok otthon házi mozi estet. Szerezzetek be egy kivetítő vásznat, amit akár egy szobába is feltudtok állítani illetve egy projektort és tegyétek be kedvenc romantikus filmetek. Készítsetek be popcorn-t, nachos-t üdítőket és kezdődhet a maratoni mozizás. +TIPP kapcsoljatok égő fényfűzért az ágy köré a romantikusabb hangulatért
 
 
5. Nézzétek együtt a csillagokat
A legromantikusabb program egyértelműen a csillagok esti fürkészése. Menjetek az ablakokhoz és egyszerűen keressétek az alakzatokat az este fényeiben. Izgalmas és egyben érdekes is egyben, hogy ugyanabból az alakzatból ki- mit olvas ki, és mit lát benne? +TIPP ma már letölthető olyan applikáció, mely pontosan megmutatja, hogy melyik csillagot látod az égen.
Használjátok a technika adta lehetőségeket!
 
 
Ne feledd a Valentin nap csak egy nap a sok közül, a párod máskor is vágyik a kitüntetett figyelmedre. Kívánunk erre a napra csodálatos perceket és meghitt Boldog hangulatot Nektek! ❤️  
A Masterpiece Csapata